ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ A.K.G INVESTMENT LTD

www.panelladiko-diktyo.gr
Το Πανελλαδικό Δίκτυο Ξένων Γλωσσών (Εκπαιδευτικό και Συμβουλευτικό Κέντρο οργάνωσης σεμιναρίων-μαθημάτων με επιδοτούμενα προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ.), δημιούργησε πλατφόρμα με στόχο την ανάπτυξη των μαθημάτων-σεμιναρίων στον μέγιστο βαθμό που γίνονται με επιδοτήσεις στις επιχειρήσεις.
Στην Ελλάδα ο Ο.Α.Ε.Δ. επιδοτεί με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ εταιρίες, ξενοδοχεία, τράπεζες, οργανισμούς ΔΕΚΟ, για να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στις ξένες γλώσσες. Ωστόσο ένα μικρό μόνο μέρος των εταιριών κάνει χρήση των ευεργετικών αυτών παροχών και αυτό γιατί όχι μόνο οι περισσότερες εταιρίες τις αγνοούν, αλλά επίσης και οι καθηγητές τις αγνοούν.
Για το σκοπό αυτό, η εταιρία επενδύσεων A.K.G Investment LTD, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη ριζοσπαστικών καινοτόμων υπηρεσιών θα εντάξει στην πλατφόρμα και θα συνεργασθεί με 100 εμπορικούς συνεργάτες για την εξεύρεση και προτροπή των επιχειρηματιών να εκπαιδεύουν το προσωπικό και τα στελέχη τους στις ξένες γλώσσες και να λαμβάνουν επιδοτήσεις που δικαιούνται βάση της νομοθεσίας. Θα συνεργασθεί επίσης με 500 καθηγητές διαφόρων ξένων γλωσσών για να διδάσκουν στο προσωπικό και τα στελέχη των επιχειρήσεων. Επιπροσθέτως, θα δημιουργήσουμε τα προφίλ των εμπορικών και εκπαιδευτικών συνεργατών εντός της πλατφόρμας. Θα τους εκπαιδεύσουμε και θα παραδώσουμε το εγχειρίδιο οργάνωσης για καλύτερο συντονισμό της εκπαίδευσης.
Η πλατφόρμα έχει σχεδιασθεί πανελλαδικά ανά νομό, αναλογικά βάσει πληθυσμού να καλυφθεί με καθηγητές και εμπορικούς συνεργάτες. Δεδομένου ότι στον Ο.Α.Ε.Δ. διατίθενται κάθε χρόνο πολλά εκατομμύρια από τα οποία ένα μικρό μέρος των επιχειρήσεων κάνει χρήση αυτού του ευεργετήματος, είμαστε βέβαιοι ότι αναπτύσσοντας την πλατφόρμα θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση και ωφέλεια στο προσωπικό και τα στελέχη των επιχειρήσεων αλλά και εμπορικούς και εκπαιδευτικούς συνεργάτες, να έχουν εργασία στην περιοχή τους.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Γιώργος Γεωργίου
Τηλ. 2110134358 , 6974616392
panelladiko.diktyo@gmail.com

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Ζητούνται καθηγητές ξένων γλωσσών να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Πανελλαδικού Δικτύου των επιδοτούμενων σεμιναρίων-μαθημάτων, που γίνονται μέσω προγραμμάτων ΟΑΕΔ, σε όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδας όλο το χρόνο, ως εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι, και να αναλάβουν εκπαιδευτικοί συνεργάτες στην περιοχή τους (σε νομαρχιακό επίπεδο) με υψηλές αμοιβές.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Γιώργος Γεωργίου
www.panelladiko-diktyo.gr
panelladiko.diktyo@gmail.com
Τηλ. 2110134358, Fax. 2121064422
Κιν. 6974616392

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Προσκαλούνται από το Πανελλαδικό Δίκτυο, αντιπρόσωποι για συνεργασία για τα επιδοτούμενα μαθήματα-σεμινάρια, που γίνονται μέσω προγραμμάτων Ο.Α.Ε.Δ. σε όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδας όλο το χρόνο.
Οι εμπορικοί αντιπρόσωποι προσκαλούνται να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Πανελλαδικού Δικτύου και να αναλαμβάνουν, ως εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι στην περιοχή τους (σε νομαρχιακό επίπεδο), την προσέλκυση των επιχειρήσεων να εντάσσονται στα επιδοτούμενα προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Γιώργος Γεωργίου
www.panelladiko-diktyo.gr
panelladiko.diktyo@gmail.com
Τηλ. 2110134358, 6974616392 Fax. 2121064422