ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο.Α.Ε.Δ

Μετά από πρόσκληση που δημοσίευσε το πανελλαδικό δίκτυο καθηγητών ξένων γλωσσών οι ενδιαφερόμενοι που δήλωσαν συνεργασία τα αιτήματά τους εγκρίθηκαν:

Να αναλάβουν ως τοπικοί εκπαιδευτικοί συνεργάτες ξένων γλωσσών και να ενταχθούν στην πλατφόρμα του δικτύου για τα επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα Ο.Α.Ε.Δ που διενεργούνται όλο τον χρόνο σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος και δικαίωμα έχουν όλες ανεξαρτήτως οι επιχειρήσεις που έχουν προσωπικό με ΙKA.

ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

ΟΧΙ 300 ευρώ αλλά 200 ευρώ
Και συμμετέχετε για 3 χρόνια στα επιδοτούμενα προγράμματα Ο.Α.Ε.Δ. ΛΑΕΚ
Επιπλέον δικό σας ολοκληρωμένο προφίλ στην Πλατφόρμα του Πανελλαδικού δικτύου.
Κατάθεση Τράπεζα Πειραιώς
GR 41 0171 8450 0068 4512 4624 870 η Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα Τηλέφωνα: 6974616392 - 6949485907

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

 • Να υπάρχει κενή θέση, ειδικότερα σε μικρές πόλεις της Ελλάδας.
 • Να διαθέτετε πιστοποίηση από τον Ο.Α.Ε.Δ (αναλαμβάνουμε εμείς).
 • Απόκτηση του εγχειριδίου οργάνωσης επιδοτούμενων σεμιναρίων-μαθημάτων μέσω Ο.Α.Ε.Δ (διατίθεται από την εταιρεία).
 • Να παρακολουθήσετε σεμινάριο πέντε ωρών που γίνεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (ή σε άλλες πόλεις που θα ανακοινωθούν).
 • Να αναρτάτε την δραστηριότητά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως συμβεβλημένος φορέας ή καθηγήτρια/τής με το πανελλαδικό δίκτυο για επιδοτούμενα μαθήματα μέσω Ο.Α.Ε.Δ των επιχειρήσεων (ώστε να σας επιλέγουν οι επιχειρήσεις της περιοχής σας που δικαιούνται επιδοτήσεις).
 • Ένταξη στο πανελλαδικό δίκτυο επιδοτούμενων μαθημάτων στην περιοχή σας, ώστε να μπορούν να σας προσεγγίσουν και να σας επιλέξουν οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες εταιρείες.
 • Συμβουλευτική υποστήριξη για ένα χρόνο για πάσης φύσεως θέματα που αφορούν τα επιδοτούμενα μαθήματα μέσω Ο.Α.Ε.Δ.
 • Κατάθεση

Για να ενταχθείτε στην Πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης επιδοτούμενων σεμιναρίων Ο.Α.Ε.Δ ως εκπρόσωπος εκπαιδευτικός συνεργάτης στον Νομό σας ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες η για περισσότερες διευκρινίσεις τηλεφωνήστε στο: +30 6974 616 392 - 6949485907

 • Για ετήσια συνδρομή το ποσό των 150 €
 • Για συνδρομή δύο ετών το ποσό των 250 €
 • Για συνδρομή τριών ετών το πόσο των 300 €

Οι καταθέσεις γίνονται στην Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό GR 41 0171 8450 0068 4512 4624 870 για να ακολουθήσει σύμβαση την οποία θα λάβετε υπογεγραμμένη από το πανελλαδικό δίκτυο την υπογράφεται την σκανάρεται και την επιστρέφεται με Email προς την εταιρία.
Παράλληλα θα δημιουργηθεί το προφίλ σας εντός της πλατφόρμας για την περιοχή σας για να έχουν την δυνατότητα να σας επιλέγουν οι ενδιαφερόμενοι.
Ακολουθεί η αποστολή του εγχειριδίου οργάνωσης και θα προσκληθείτε να παρακολουθήσετε 2 τετράωρα οργανωτικά σεμινάρια Σαββάτου και Κυριακής στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας η σε άλλες περιοχές που θα σας ανακοινωθούν μέσω Email.

Σας γνωστοποιούμε ότι προγραμματίζουμε να ξεκινήσει συντονισμένη διαφημιστική καμπάνια (τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο), προκειμένου να προσελκύσουμε εκατοντάδες εταιρείες (όπως ξενοδοχειακές μονάδες κ.λ.π) σε όλη την Ελλάδα που θα θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους. Έτσι, είναι προς το συμφέρον σας να ενταχθείτε στο πανελλαδικό δίκτυο εκπαίδευσης ξένων γλωσσών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: +30 6974 616 392