ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΑΚΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ-
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ Ο.Α.Ε.Δ.-Λ.Α.Ε.Κ.

Προσκαλούνται από το πανελλαδικό δίκτυο τα κέντρα ξένων γλωσσών και οι καθηγητές να αποκτήσουν το εγχειρίδιο οργάνωσης. Χρήσιμο, πολύτιμο και αναγκαίο για την διεξαγωγή των επιδοτούμενων μαθημάτων, σεμιναρίων του Ο.Α.Ε.Δ. που  γίνονται σε όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδος όλο το χρόνο, δημόσιες κι ιδιωτικές που διαθέτουν προσωπικό (δήμοι, επιμελητήρια, συνεταιρισμοί, ΔΕΚΟ, εμπορικές, βιομηχανικές, ναυτιλιακές, ξενοδοχειακές εταιρίες τράπεζες) και πάσης φύσεως καταστήματα και να έχουν υψηλά έσοδα.

 

Τώρα έχετε τη δυνατότητα και  εσείς να αποκτήσετε το εγχειρίδιο για να κάνετε ενδοεπιχειρησιακά πανελλαδικά σεμινάρια-μαθήματα με επιδότηση Ο.Α.Ε.Δ.

Το εγχειρίδιο είναι απαραίτητο και αναγκαίο για να βρίσκεται τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που δικαιούνται να λαμβάνουν επιδοτήσεις, αλλά και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται μεταξύ Ο.Α.Ε.Δ. και επιχειρήσεων. Προσφέρετε στη μισή τιμή της αξίας του μόνο από το πανελλαδικό δίκτυο, (αντί του ποσού των 100 ευρώ τώρα μόνο 50 ευρώ). Κατάθεση στη τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό GR 4101 71 850 0068 4512 4624 870 και την επομένη θα παραλάβετε το εγχειρίδιο στο email σας, εάν θέλετε να σας δημιουργήσουμε δικό σας ολοκληρωμένο προφίλ εντός της πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης, για να σας βλέπουν και να σας επιλέγουν οι επιχειρηματίες και οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι – πωλητές του νομού σας επί πλέον 150 ευρώ.

Για οποιοδήποτε άλλη διευκρίνιση επικοινωνήστε:

 www.panelladiko-diktyo.gr
panelladiko.diktyo@gmail.com
ΚΙΝ.6974616392 - 6949485907
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ